Ståoras

Det lönar sig sällan ti ståoras.  VM i fotboll har rullat i gång med en hel rad stjärnor som ska upp till bevis.  När matchen drar igång räcker det inte med gamla meriter, utan man ska leverera på beställning.  En av stjärnorna som brukar ståoras är Portugals Ronaldo.  Han lever högt på sina suveräna prestationer, men det syns också tydligt att han gillar att visa upp sig.   Han vill nog  framstå som lite av kvinnornas favorit med ett polerat utseende och muskler tränade till max.  Tyvärr har han dragits med skador de senaste veckorna och det blev platt fall i första matchen.  Inga mål och knappast en prestation han kan ståoras över annars heller.

Men det är inte över än och vem vet – kanske drar han in en av sina berömda frisparkar och ser till att Portugal går vidare från gruppen.

Det är inte bara idrottsmän som kan ståoras, utan det finns alltid sådana som ska lååss va naa!  Skrytsamma personer har väl aldrig varit särskilt populära och om man ståoras framhåller man sig själv och är skrytsam.  Vi kan också säga att dem e ståo påå se.

Här har vi Ronaldo efter en lyckad prestation i kvalmatchen mot Sverige.

Ronaldo

5 thoughts on “Ståoras

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s